Drøbak Bil AS

Drøbak Bil AS


Osloveien 65, 1440 Drøbak, Norge
Drøbak, NO
Claim Listing

Reviews


A... C...
August 22, 2020

Upålitelig firma. Hold dere unna.


B... C...
July 15, 2019

Det ble som avtalt. Fornøyd. Ingen problemer. Hyggelige folk


F... A...
January 4, 2018

For en stund siden kjøpte jeg en 2006 Golf FSI av Gunnar i Drøbak Bil. Denne bilen har dessverre hatt noen tekniske problemer helt fra jeg kjøpte den. Underveis har Drøbak Bil virkelig prestert over norm på behjelpelighet her, og tatt på seg å skifte alt som skifte måttes på bilen min. Jeg har aldri opplevd maken til service før, og jeg vil virkelig anbefale alle å kjøpe sin neste bruktbil her. Bedre service må jeg påstå du skal lete lenge etter.


F... D...
October 8, 2016

Upålitelig firma som bekrefter stigma om sleipe bilselgere. Kjøpte bil på Drøbak Bil, av Gunnar Anderssen, og 6 måneder etter er gjelden på bilen fortsatt ikke betalt til Santander, tross mange oppfordringer. Nei, folkens... finn dere bil et annet sted. Dette er utrygt. De ordnet opp til slutt, men det krevde mye mas å få de til å fix det.


F... B...
May 3, 2016

Fantastisk service! Holder alle løfter pluss litt til. Må si jeg hadde mista trua på ærlige selgere, flaks jeg kjøpte bilen her! Gunnar har gått over stokk og stein for å hjelpe med det som måtte ordnes.

Takk for en flott og ryddig handel.


E... E...
July 25, 2014

Gunnar er veldig hyggelig, behjelpelig og gir toppen service! Fine biler og nydelig bemøtende mot meg som kunde. Anbefales på sterkeste!


C... E...
January 18, 2012

Verden snilleste man Rino , kjøpte min første bil , trygt hoder avtale og ikke minst komfortabel pris

Setter stor pris på

Anbefales på det sterkeste


B... C...
September 14, 2011

Nå er min mor og familien svært fornøyd, flott Audi A6 er kommet i hus. Må rette en spesiell takk til Rino og Gunnar for måten de har tatt oss i mot. Her snakker vi service og god bruktbil forståelse, kan varmt anbefale bruktbil kjøp her :-)


To write a review, you must login first.

Similar Items


Toyota Asker og Bærum avd. Lierskogen Skadesenter

Naka Autosport AS

RSA BIL Oslo

Oslo Bil & Service AS

Hours


mandag 10–17
tirsdag 10–17
onsdag 10–17
torsdag 10–18
fredag 10–17
lørdag 11–15
søndag Stengt

Location


Manager