Naka Autosport AS

Naka Autosport AS


Drammensveien 507, 1363 Høvik, Norge
Høvik, NO
Claim Listing
VI selger over 200 biler i året, og har alltid et bredt utvalg av biler i ulike prisklasser. Hos oss vil de aller fleste finne noe interessant. Har v

Description


VI selger over 200 biler i året, og har alltid et bredt utvalg av biler i ulike prisklasser. Hos oss vil de aller fleste finne noe interessant. Har vi ikke bilen du leter etter, ta kontakt, så kan vi kanskje hjelpe deg med å realisere drømmen!

Åpent alle dager etter avtale!

Reviews


C... C...
July 11, 2021

(Oversatt av Maps99) Super service ..!

(Original)

Super service..!


A... B...
June 15, 2020

Kjøpte bil for 3 år siden hos Naka. Kjempeservice ved handel (da handler det jo om salg og penger inn). I ettertid har jeg sett at jeg har betalt mer enn markedspris for bilen og det manglet en nøkkel til den, den gangen noe jeg ble forespeilet var rimelig å lage en til av. Den prisen de sa det kostet for ny nøkkel stemte ikke med virkeligheten. Det kostet langt mer.

Heldigvis har nybilgarantien hjulpet disse 3 årene fordi det har vært mye feil med bilen. Kontaktet Naka nylig for å få hjelp til en feil som har vært på bilen hele veien og som ikke garantien dekker. Det er første gang jeg har kontaktet dem siden bilen ble kjøpt. Fikk til svar de kunne ta en reklamasjon etter 3 år. Men det mente de ikke.(de glemte ikke i setningen og beklaget) De ringte ikke opp igjen, var ikke villig til å hjelpe og heller ikke forsøke. Merkeverkstedet som har reparert denne bilen flere ganger kunne bevise at feilen i hjulnavet har vært der hele tiden. Dessverre kommer jeg aldri tilbake som kunde til Naka og anbefaler alle å gjøre et grundig search før de eventuelt kjøper bil der. Husk også å kontakte dem med en gang den minste feil oppstår. Ikke vær en så tålmodig kunde som jeg har vært.


C... D...
September 10, 2018

Flinke folk


D... D...
March 8, 2015

To write a review, you must login first.

Similar Items


RSA BIL Oslo

Oslo Bil & Service AS

Korp & Son Norge

Delta Auto AS

Hours


mandag 09–17
tirsdag 09–17
onsdag 09–17
torsdag 09–17
fredag 09–17
lørdag Stengt
søndag Stengt

Location


Manager