Motor Forum Lillestrøm

Motor Forum Lillestrøm


Jogstadveien 19, 2007 Kjeller, Norge
Kjeller, NO
Claim Listing
Vi er opptatt av å hjelpe våre kunder med å ha en enklest mulig bilhverdag. Derfor tilbyr vi gode, trygge og kjente merker i kombinasjon med en tot

Description


Vi er opptatt av å hjelpe våre kunder med å ha en enklest mulig bilhverdag. Derfor tilbyr vi gode, trygge og kjente merker i kombinasjon med en total service og tilstedeværelse gjennom hele bilens livsløp. Våre kundeløfter forplikter oss til å tilby attraktive produkter og ta vare på deg som kunde på best mulig måte.

Reviews


B... F...
May 12, 2020

Styr unna denne bedriften og spesielt Renault Zoé, med mindre du er glad i hyppige verkstedbesøk og tidenes dårligste service!!

Opp i ringa Motorforum, for dette er rett og slett flaut.

Synd det ikke kan gis null stjerner..


D... A...
December 26, 2015

Pris var grei nok. Ringte de når jeg regnet med at bilen skulle være ferdig. Måtte til slutt trykke (tall 2) så de skulle ringe meg opp igjen. Men tok turen ned allikevel. Bilen var ferdig. De som holdt på med bilservice satt der og hadde ikke noe å gjøre. Fortsatt ikke ringt meg opp igjen (ca.30 min siden jeg hadde ringt). Sa jeg kom for å hente bilen som var ferdig, de var overrasket ettersom de ikke hadde gitt meg beskjed om det. De sa det ikke, men skjønte det på kropps språket og blikkene de ga hverandre. Er ikke første gang jeg har brukt dette verkstedet, men synes det er tåpelig og vente til halv fem med å si at en kan komme og hente bilen, ihvertfall når den har vært ferdig i noen timer.


F... D...
July 22, 2013

Bra på Mitsubishi, hvis du liker den type japanske biler. Selgere noe mutte. Her trengs bedre energy og imøtekommenhet om de skulle selge meg bil.


E... A...
March 25, 2012

Svært frekke og uproffesjonelle ansatte skal man se langt etter!! Jeg skulle prøvekjøre en Outlander, og muligens kjøpe en ny. Da jeg nevnte at jeg vurderte også en Toyota RAV4 hybrid, ble jeg nærmest utsatt for heksejakt... Det ble til slutt en Toyota Rav4 hybrid.


D... F...
November 27, 2011

Flinke mekanikere, men de som sitter i disken er 100% ubrukelige.

Bestilte deler der i 2010. Venter enda på at de skal ringe meg når det kommer.

Tok også nylig kontakt for å få tak i noe deler. Fikk både SMS og Mail om at de tar kontakt innen 3 timer. Det var løgn...

Broren min bestilte også deler der for mange år siden. Hørte aldri noe mer.

Helt utrolig at denne sjappa er åpen enda med så uprofesjonelle folk.


A... A...
September 20, 2011

Hvis du vil bli stressa og vil du bruke mye tid på venting og verksted uten å fikse på bilen anbefaler jeg denne verksted. For fire år har vært på besøk ca 27 ganer for p rette forskjellige feil med nytt Renaul Zoe. Halvparten av disse har vært feil som var ikke fikset på verksted, blan annet klarer ikke å skifte dekk uten at du må komme en hang til eller av å til to ganger til. Har vært ikke i verste bil verksted i hele mitt livet da jeg er en godt voksen mann. Brikte mange fridager og avspasering fra jobben men uten noe lykke. Siste måned har vært fire gang med forskjellige feil men den kommer igjen feil om dekkpunktering som var ordnet forige uke her men jeg må igjen og igjen på besøk og kanskje for ordnet endelig denne feil. Skal prøve Motor Forum Oslo håper det vet å fikse feil. STYR UNNA MED DENNE VERKSTED!!!! IKKE KJØP RENAULT ZOE!!!


F... F...
September 14, 2011

Null respekt for andres tid. Bestilte prøvekjøring av Hongqi E-hs9 klokken 15:00, noe vi gledet oss veldig til. Svigerfar og jeg måtte dra tidligere fra jobb, barn måtte hentes i bhg, og annen barn måtte droppe trening. Vi fikk bare prøvekjøre 1 time da utstillingsmoddeller var på rundreise mellom forhandlere, så det var viktig at vi planla godt på forhånd så vi fikk testet bilen som familie. Jeg fikk beskjed om at bilen mulig var 10 min forsinket, men så ikke på dette som et stort problem da man kunne scanne førerkort, gå igjennom noe info, osv. Etter 20 min ba jeg selgeren om å ringe sjåfør for å spørre om hvor han var, og selgeren fortalte at han var rett rundt hjørnet. Datter begynte å bli utålmodig, svigerfar hadde ikke så mye tid og jeg skulle I et møte 16:30 som ikke kunne utsettes, noe som ble videreformidlet til selgeren. Etter nye 10 minutter ba jeg igjen selgeren om å ringe han som prøvekjørte bilen om hvor han var, så vi ikke kastet bort mer tid. Fikk da igjen svar om at han var rett rundt hjørnet.. Irritasjonen for at man ikke fikk noe tid for når bilen var tilbake begynte å øke, så etter 45 minutter venting måtte vi dra. Når vi satt oss i bilen vår, fikk vi et lite glimt av bilen hvor den da kjørte inn på parkeringsplassen, men da var det for sent for oss.

Bilen er stor og hadde passet perfekt for oss, men jeg kommer aldri til å kjøpe noen bil fra Motor Forum på Hvam, da de beviste at kundeservice og respekt for andre ikke er tilstede.

Jeg håper Motor Forum i Oslo/Drammen behandler potensielle kunder på en bedre måte, og passer på at avtaler blir fulgt.


To write a review, you must login first.

Similar Items


Mobile Kjeller AS

Nyere Biler AS

Drøbak Bil AS

Toyota Asker og Bærum avd. Lierskogen Skadesenter

Hours


mandag 08–17
tirsdag 08–17
onsdag 08–17
torsdag 08–19
fredag 08–17
lørdag 10–14
søndag Stengt

Location


Manager