Toyota Romerike AS

Toyota Romerike AS


Kjeller Vest 4, 2007 Kjeller, Norge
Kjeller, NO
Claim Listing
Toyota Romerike er en av Romerikes største bilforhandlere. Vi har avdelinger på Lillestrøm, Jessheim og Eidsvoll. Vi er 140 dyktige og kundeoriente

Description


Toyota Romerike er en av Romerikes største bilforhandlere. Vi har avdelinger på Lillestrøm, Jessheim og Eidsvoll. Vi er 140 dyktige og kundeorienterte medarbeidere som yter sitt beste hver dag for å gi kundene våre den gode servicen de fortjener.

Reviews


F... A...
September 25, 2015

Litt overrasket at verksted personell IKKE

Bruker munnbind når de henter bilene i disse dagene når smitten er så høy ??? !


F... F...
November 21, 2014

Måtte selv ta kontakt for time etter innsendt skademeldingsskjema. Når jeg kom til timeavtale hadde skadetaksteren lunsj. Etter 40 min venting måtte jeg gå til skranken igjen før noen endelig kom. Han så såvidt på det og kommenterte at plasten rundt dekket var litt løst, men fint kunne kjøres med før han gikk inn igjen. Jeg kunne fint se det selv og har tross alt kjørt bilen uten problemer, men ønsket en nøyere sjekk! Og at noe muligens blir gjort med den løse delen. Ikke fornøyd med servicen i det hele tatt!


F... C...
April 27, 2014

Etter driftsstans på min bil, ble jeg tauet hit. Flott service, og dyktige fagfolk. Jeg ble holdt godt orientert og følte at alt som var innenfor rammen av mulig, ble gjort for at jeg skulle komme tilbake på veien igjen. Anbefales!


F... D...
February 11, 2014

Blir veldig godt mottatt, kjempe fornøyd med kundeservice hos dere


A... E...
April 16, 2013

Fin beliggenhet like ved motorveien. Verdens beste kjøretøyer, fra hypermoderne, elektriske vidundre til pent brukte, uslitelige hverdagsbiler. Svært serviceinnstilt betjening og smittevern av beste klasse.


C... B...
February 18, 2013

Absurd er vel eneste ordet for denne bedriften.

Skulle kjøpe glidere til totota prius bak .

1200 kr nesten og det er da 5 ganger så dyrt som hos noen andre som leverer samme delene . Jobber ved siden og stakk innom for å bestilte delene spurte om dem var dyre. Neida det er dem ikke var svaret. Min feil å ikke spørre om hva det kom på selvfølgelig . For alt er relativt FOR HVA SOM ER DYRT ELLER EI .

Snakk om å miste kunder .

BLIR ALDRI ANBEFALT TIL NOEN .

Har tideligere fått vite av andre som har hatt bilen hos toyota at dem er usmakelig dyre og polakk utførsel på arbeidet. Men ble jo bekreftet igjen at toyota er ikke å anbefale . Styr unna .


To write a review, you must login first.

Similar Items


Toyota Oslo Bruktbilsenter

Hours


mandag 07–17
tirsdag 07–17
onsdag 07–17
torsdag 07–19
fredag 07–17
lørdag 10–15
søndag Stengt

Location


Manager