Birger N. Haug Lillestrøm

Birger N. Haug Lillestrøm


Depotgata 12, 2000 Lillestrøm, Norge
Lillestrøm, NO
Claim Listing
Norges største Nissan- og Subaru-forhandler ble etablert i 1947. Vi forhandler også Hyundai på tre av våre avdelinger. Det som startet som et verk

Description


Norges største Nissan- og Subaru-forhandler ble etablert i 1947. Vi forhandler også Hyundai på tre av våre avdelinger. Det som startet som et verksted på Bislet utviklet seg raskt. I dag har Birger N. Haug avdelinger i Oslo, Bærum, Romerike, Follo, Buskerud, Asker og Røyken. Fordelt på våre avdelinger er 300 ansatte innenfor salg av nybil, bruktbil, verksted, skadeavdeling, bilutleie og klargjøring.

Våre kjerneverdier har siden 1947 vært kvalitet og omtanke. Kvalitet fordi det skal være kvalitet på alt vi leverer, og aller viktigst kvalitet på det arbeidet vi utfører. Omtanke fordi vi bryr oss om miljøet, mennesker og deres utvikling. Vi viser interesse, har toleranse og respekt for andre – både kunder og medarbeidere

Reviews


C... E...
March 23, 2019

Hold dere unna!!!!! Det er bare uprofesjonelle som jobber her..... Du blir lovet en ting og så venter du og venter og så venter.... Hold dere unna


C... D...
December 16, 2018

Hyggelig, effektiv og målrettet service med svært høy kvalitet.

Jeg har en 2002-modell VW Polo som jeg i alle år har tatt til Møller Bil. Alt fra regelmessig service til større reparasjoner har vært gjort hos merkeforhandler.

...helt til bilen trengte en større reparasjon før påske og Møller var fullbooket til langt ut i april. Fra første besøk hvor bilen ble diagnostisert og deler bestilt, til bilen ble reparert og var klar til dyst, gikk det kun én uke. I tillegg både føles og kjører bilen bedre enn den har gjort på flere år.

Ved service hos Møller Hvam fikk jeg alltid tilbake en bil som føltes en liten smule verre enn da jeg leverte den inn. Ved Birger N. Haug Lillestrøm fikk jeg det motsatte; en bil som rett og slett føltes flere år yngre.

Etter kun ett besøk regner jeg meg som fast fremtidig kunde her. Anbefales på det varmeste!


A... E...
February 18, 2018

Ble litt skuffet etter å ha brukt dem i lang tid med god erfaring. Virket som om mekaniker på bilen denne gangen ikke var helt selvgående og regning ble omtrent 75% høyere enn på forhånd gitt tilbud dog utgjorde 25% av de 75% en varslet ekstraregning men likevel.


D... D...
September 29, 2016

Det ble satt opp ventetime til min bil som jeg kjøpte i november 2021.

Kommer på verkstedet og her var det glemt og leiebil kunne ikke ordnes. Sitter fast på Lillestrøm til ukjent tid, og har lang reisevei hjem.

Kundeservicen her kunne ikke hjelpe meg annet enn at jeg måtte sitte og kunne ta meg kakao.

Konstante problemer med bilen, tilbake for å se på samme feil en tredje gang, frister bare å heve kjøper etter dette.

Styr unna.


B... D...
September 27, 2015

Har kjøpt en MG ZS EV for for 2-3 uker siden som vi er meget fornøyd med så langt, en en veldig hyggelig selger som gjorde alt veldig enkelt ved kjøp og valg av bil. :-)


A... A...
May 12, 2014

Jeg hadde en periodisk feil som bruker å komme opp i min bil. Har vært flere ganger hos dere og sa at det varsler også forsvinner varselet. Helt til den dag kom og har varslet non stop, rett etter jeg fikk bilen tilbake fra dere. Mekaniker kom ut og fortalte problemet, gitt meg en pris for delen og pris for delen. Når jeg ringer for å bestille time etter noen dager får jeg et helt ann pris og timen pris økte i tillegg. Jeg så bort fra det.

Kjøpte delen fra Subaru Romania siden prisen er 80% bilgere og når jeg bestilte timen før jul sa dere timen koster 1760kr. Jeg kunne ikke levere bilen på grunn av studie plassen er langt og har behov for bilen.

Til slutt ringte jeg, bestilt ny time og sa at jeg ønsker å leie bil. Dere sa det koster 400kr å leie en bil.

Kom frem. Så var det 1960 for timen, 450kr for leie bil + 500 kr i depositum som ingen har nevnet. Han som var på resepsjonen var veldig kald og sa at jeg må ta det med de som har avtalt med meg. Og undertegnede person sitter i Gardermoen.

Veldig skuffende service.

Og dårlig opplevelser.


B... B...
October 19, 2012

Ga beskjed ved service at de måtte sjekke bremsene. Dette kom ikke opp når jeg hentet bilen og jeg spurte om det. Fikk beskjed om at de var demontert og sjekket. Demontere og frigjøre bremser er eget punkt på service i tillegg til kontrollert bremser. Bremseskoene var på stålet. Men når jeg klager så er ikke sjekk av bremsesko inkludert i service.


To write a review, you must login first.

Hours


mandag 07–17
tirsdag 07–17
onsdag 07–17
torsdag 07–19
fredag 07–17
lørdag 10–14
søndag Stengt

Location


Manager