Lillestrøm Bilsenter AS

Lillestrøm Bilsenter AS


Inges gate 36, 2004 Lillestrøm, Norge
Lillestrøm, NO
Claim Listing
Lillestrøm Bilsenter AS har totalt 20 års erfaring innen kjøp og salg av biler i Norge, både innen privat- og bedriftsmarkedet. Er det noe spesiel

Description


Lillestrøm Bilsenter AS har totalt 20 års erfaring innen kjøp og salg av biler i Norge, både innen privat- og bedriftsmarkedet. Er det noe spesielt du er ute etter vet vi hvor vi skal spørre, vi har bygd opp et godt nettverk av kontakter i inn- og utland, noe som gir deg som kunde store fordeler. Vi jobber målrettet for å oppfylle din bildrøm og har både kompetanse -og erfaring som vil komme deg som kunde til nytte. Vi kan formidle nyere biler direkte fra autoriserte forhandlere i Tyskland. Selvfølgelig med dokumentert servicehefte og kilometerstand.

Reviews


D... D...
November 16, 2019

F... D...
February 5, 2019

(Oversatt av Maps99) Gudstjeneste.

(Original)

God service.


D... F...
January 21, 2019

Koselige og hyggelige ansatte.

Meget god service og de hvar hjelpsomme


D... D...
August 14, 2017

F... A...
May 23, 2015

Reiste fra kirkenes til Lillestrøm bilsenter for å kjøpe en Range Rover. Bilen hva annonsert fra Lillestrøm bil ble forklart på tlf at bilen hva i kjempe stand i forhold til alder og km. Sa også at jeg skulle kjøre 2500km med den og det skulle ikke være noe problem ifølge khalid. RR hva annonsert som svart men bilen hva blå. Kikket likevel på bilen og det viser seg at bilen burde vært kjørt direkte til hugger. Allvorlig rust i ramme det hva såpass mye at bilen hadde fått kjøreforbud momentant ved kontroll. Mellomaksel oppheng lagret hva og totalt borte. Så kom det fra selger at han selger bilen utenom Lillestrøm bilsenter å at han ikke er ansvarlig for noen ting når det gjelder den bilen. Den opplysningen hadde han ikke nevnt noen ord om verken i annonse eller på tlf.Hva ikke noe beklagelse fra khalid på at jeg hadde brukt 8000kr i flybilletter for og kjøpe bil fra dem. Dette er en ren svindel bedrift så hold dere langt unna dem.

Trenger dere noe bevis på samtaler eller dokumentasjon på mine påstander så er det bare å ta kontakt. Har både lydopptak og kopi av meldinger.


D... E...
October 18, 2014

(Oversatt av Maps99) Veldig hjelpsom, høflig og bra forhandler for biler

(Original)

Very helpfull, polite, and good dealership for cars


To write a review, you must login first.

Similar Items


Bil Ringen K Rode

RSA BIL Romerike

HVAM BILSENTER AS

Toyota Romerike AS

Hours


mandag 10–17
tirsdag 10–17
onsdag 10–17
torsdag 10–17
fredag 10–17
lørdag 11–15
søndag Stengt

Location


Manager