Autobjørn AS

Autobjørn AS


Cecilie Thoresens vei 7, 1153 Oslo, Norge
Oslo, NO
Claim Listing

Reviews


B... C...
March 26, 2022

Dårligere kundeservice og arbeid skal man dessverre lete lenge etter. Jeg sitter nå igjen med en bil med skjev front, karosserigap man kan stikke hånden inn i og lakk lagt på uten ordentlig grunning som flasser av ved vask. Kundebehandlere som blir sinte og irriterte når problemer taes opp. Selvom en tredjepart konkluderte med for dårlig arbeid.


D... C...
March 5, 2022

Kjøpte bil her i 2015 med serviceavtalen 5FRI. Ble hver service bedt om betaling og måtte HVER service sende inn dokumentasjon på at kjøpekontrakten inkluderte 5FRI. En garantisak skulle utbedres samtidig som bilen var på service, men da vi skulle hente bilen fikk vi beskjed om at den måtte tilbake én uke senere. Da vi ikke bor i Oslo er dette vanskelig å få til på ukedager, da vi naturligvis er i jobb. Nylig gjennomførte de en stor service, tok seg godt betalt og vi fikk da beskjed om at de manglet en skrie som skulle festes i ene døren. Denne skulle de da ettersende. Over 3 uker senere er den fremdeles ikke mottatt. Kom frem i dagens samtale at det aldri var noe notat om dette - så jobben var derfor ikke igangsatt. Nå har vi heldigvis solgt bilen og skal ha overlevering, men må da ta ytterligere fri for å hente gitt skrue på en UKEDAG, siden postgangen nå tar for lang tid - og alt er stengt på lørdag. Kjøpsprosessen gikk knirkefritt og bilen har vi vært fornøyde med, men makan til dårlig service håper jeg andre slipper å forholde seg til!


A... D...
December 21, 2019

Jeg føler meg veldig godt ivaretatt hos Autobjørn. De er flinke og veldig hjelpsomme. Jeg var innom for et deksel som hadde løsnet litt, hadde ikke time, dette fikset de i en fei. Setter veldig pris på verksteder som fortsatt kan skru bil. Tusen takk for alltid god hjelp og service!


A... A...
September 27, 2018

Hei. Var der i går og fikk tatt inn- og utvendig vask og motorvask av min bil i går 19.04.20. De gjorde en kjempefin jobb og jeg var meget fornøyd.

Kan absolutt anbefales. Disse skal brukes om igjen.

Tusen takk.


E... A...
April 11, 2016

Betalte 6300,- for å få fikset tomgangsproblem på min fars gamle XM, som til og med var kjøpt ny hos Autobjørn. Ikke noe resultat, og hadde ikke peiling på hvorfor heller. Eieren av stedet var skikkelig ufyselig i telefonen da jeg ville ha refundert penger for null oppnådd resultat. Aldri mer Autobjørn.


B... E...
September 17, 2013

Styr unna Autobjørn, dårlig service, da de i resepsjon ikke kan noe om bil og derfor ikke klarer videreformidle enkle instrukser. Trolig bare service folk og ikke dyktige mekanikere med bred kunnskap. dårlig dårlig


C... E...
April 18, 2013

Hovedservice, eldre Ford Focus: Et hyggelig og trygt møte med mitt lokale bilverksted. Den beste prisen av alle tilbud! Takk til Anton for god dialog og oppfølging!

EU-Kontroll samme bil: Rask og hyggelig service! Fin pris!


F... F...
September 18, 2012

Dårlig erfaring, trodde dette var et velrenommert firma. Selger bruktbil som trenger service, ny eksos og registerreim uten å opplyse om dette.


To write a review, you must login first.

Similar Items


S R Bilradio

ROMMEN BIL AS - Bilverksted på Stovner i Oslo

BEMA AS, avd. Oslo

Biltema - Alna

Hours


mandag 07–17
tirsdag 07–17
onsdag 07–17
torsdag 07–17
fredag 07–17
lørdag Stengt
søndag Stengt

Location


Manager