Bertel O. Steen Ullevål

Bertel O. Steen Ullevål


Klaus Torgårds vei 3, 0372 Oslo, Norge
Oslo, NO
Claim Listing
Velkommen til Oslos flotteste bilhus. Bertel O. Steen Ullevål, tidligere Autostern, er et komplett bilhus med biler fra Mercedes-Benz, Kia og Peugeot

Description


Velkommen til Oslos flotteste bilhus. Bertel O. Steen Ullevål, tidligere Autostern, er et komplett bilhus med biler fra Mercedes-Benz, Kia og Peugeot.

Hos Bertel O. Steen Ullevål finner du kvalitetsbevisste ansatte med lang fartstid og høy kompetanse. Vi har også en egen Mercedes-Benz AMG avdeling.

Vi ønsker alle nye og gamle kunder velkommen til Bertel O. Steen Ullevål og ser frem til å hjelpe dere med å velge drømmebilen.

Reviews


A... D...
August 30, 2019

Ville gitt 0-stjerner om mulig. Har nå hatt flere håpløse opplevelser med de, på flere forskjellige måter. Siste opplevelse var da bilen plutselig ikke ville starte pga. motorfeil, og den ble fraktet inn dit for reparasjon. I uken som fulgte ringte jeg inn dit flere ganger om dagen, i desperat forsøk på å få informasjon (kun informasjon, jeg krevde ingenting annet) om status på bilen. Senere fant jeg ut at de allerede dagen etter at de fikk bilen, hadde fått sett på den. De viste da mye om hva jeg kunne forvente av ventetid, men til tross for dette klarte de aldri å gi meg informasjon om dette før en hel uke etterpå! Alt jeg ønsket var informasjon, men det var vist for mye å be om.

Vil også legge til at telefonsystemet deres er håpløs, og kutter samtalene ofte, uten at noen legger på. Om dere velger BOS Ullevål, så forbered dere på lang ventetid for å nå fram i telefonen, før dere så blir satt over til en ny person. 2 av 3 ganger vil samtalen da bli avsluttet når de forsøker sette deg over (som gjør at du må gjenta hele prosessen).


F... E...
May 6, 2019

Elendig

Ventet på en del i 6 mnd.Ifø.verksted personalet produserte man den delen bare av og til.Der av så lang ventetid.Ingen forklaring eller fortløpende info. Aldri mere mercedes.Dacia har nok bedre service /verksted.


F... A...
December 10, 2017

Veldig imøtekommende selgere.

Her får du hjelp, svar og kaffe!

Tusentakk!


E... E...
December 20, 2013

Rask og effektiv service på verkstedet.

Da vi ventet på at bilen ble klar gikk vi en tur innom butikken. Her var det ingen som hilste eller lurte på om vi trengte hjelp. Så vi ikke ut som vi hadde penger nok? Forferdelig service!!!


B... F...
December 23, 2012

Selgerne i KIA imponerer ! Og verkstedet imponerer kanskje enda mer. Verkstedet gjorde en nøye service og så på alt jeg ba om og kontaktet meg under servicen også for å gi meg en oppdatering.


B... E...
June 8, 2012

Fint og hyggelig. Kjøpt en 9 seter her til vårt flote i Oslo Bilutleie :)


A... E...
April 13, 2012

Her får du god service, nå var det EU kontroll. Det gikk på skinner og bilen ble klart 20 minutter før planlagt tid. Ble jo ikke ferdig å lese nyhetene på mobilen. God kaffe var det også.


To write a review, you must login first.

Hours


mandag 09–17
tirsdag 09–17
onsdag 09–17
torsdag 09–19
fredag 09–17
lørdag 10–14
søndag Stengt

Location


Manager