Bil Invest Oslo AS

Bil Invest Oslo AS


Breivollveien 25, 0668 Oslo, Norge
Oslo, NO
Claim Listing
Dersom du ønsker å kjøpe en spesiell bil, er det gode muligheter for at du kan finne den hos oss. Vi sørger alltid for å ha et godt utvalg av uva

Description


Dersom du ønsker å kjøpe en spesiell bil, er det gode muligheter for at du kan finne den hos oss. Vi sørger alltid for å ha et godt utvalg av uvanlige biler, og her spenner utvalget fra tøffe amerikanske muskelbiler til elegante sportsbiler. Importen av bilene står vi selv for og gjennom vårt store nettverk kan vi hjelpe deg med å kjøpe en bil som du leter etter.

Behøver du hjelp med finansiering har vi gode avtaler og kan bidra med inntil syv års nedbetaling. Vi er også fleksible på innbytte dersom dette er ønskelig.

Vi har valgt å kjøre en moderat prispolitikk, hvilket betyr at de aller fleste bilene vi har til salgs ligger i prisklassen under 200 000 kroner.

Reviews


F... E...
March 22, 2021

Det finnes bare et ord for dette stedet FANTASTISK. Utrolig god

kundeservice og kunnskap om bil ol. Anbefales på det sterkeste.


B... C...
June 15, 2020

IKKE ANBEFALT!!! IKKE ANBEFALT!!! IKKE ANBEFALT!!!

Ga bilen min til dem for å selge den med kommisjon. Fikk feil opplyst feil pris enn det de solgte bilen for, når jeg fant det ut hvor mye bilen ble solgt for på kjøpe kontrakten ville de fortsatt ikke gi meg det jeg har krav på... De respekterer ikke kontrakten de skrev selv!!!! Helt utrolig at dem følger ikke KONTRAKT DE SKREV...... De er bare ut etter å lure deg.. så STYR UNNA DISSE LURINGER.


B... A...
August 10, 2019

Kom til butikken på lørdag etter avtale med selger, satt å ventet i 2 timer mens selger fjaset fram å tilbake med Div andre kunder, totalt respektløs. Selger lovet prøvekjøring osv, bilen vi skulle se på sto bak mange biler og kunne ikke prøvekjøres, til slutt fikk vi skrevet kontrakt og vi skulle komme tilbake senere for kjøp. Selger skulle ta service og fikse Div før salg. Selger ringte etter en uke og fortalte at han hadde solgt bilen grunnet han fikk ett bedre tilbud! VI HAR SKREVET KONTRAKT!! Mere useriøst svindel opplegg skal man lete lenge etter! Styr LANGT UNNA!


B... B...
September 26, 2018

Skulle prøvekjøre en hvit Heritage Harley de hadde stående tin salgs. Avtalte når jeg skulle komme og vi hadde en avtale. Når jeg kom, så hadde han kjørt sykkelen hjem til seg selv dagen i forveien. Og han opplyste da at han drev å kjørte rundt med den selv privat. Jeg måtte kjøre selger hjem til seg med min bil for å få sett sykkelen. Men det var for mye ugler i mosen her til at jeg turte å kjøpe. Jeg har kjørt HD i alle år og har eid 5 HD. Prøvde å forklare selger at kamkjedestrammer måtte sjekkes før salg. Og at det kunne resultere i totalhavari å bare kjøre. Dette hadde han aldri hørt om- og valgte å ikke tro på det jeg sa. ALLE som kan HD vet dette. Men ikke denne karen. Så, dette er en kar jeg ALDRI ville kjøpt HD av. Og heldigvis gjorde jeg ikke det heller.


A... A...
August 19, 2018

Kjøpte bil av dem, er svært fornøyd, fant takt og tone med selgeren og vi kom til enighet

Hyggelige mennesker der


D... F...
April 17, 2015

De utøver en god service, og man føler at man er godt fornøyd når man har gjort en handel. Også 2.5 år etterpå for min del. Anbefales !


C... F...
March 3, 2015

Anbefaler ikke å handle bil fra disse! De holder ikke avtaler, selv om vi fikk det skriftelig i kjøpekontrakten. De håndterer saker ved å slutte å svare på telefon og meldinger, slik at man står igjen med skjegget i postkassa og tapt penger.


F... D...
July 20, 2014

Øystein Karlsen var lett å stole på ved valg av bil. Hyggelig mann og flott butikk!


To write a review, you must login first.

Similar Items


Groruddalen Bilsenter AS

Erik Arnesen Bryn AS

RøhneSelmer AS, avd. Alnabru

Birger N. Haug Oslo

Hours


søndag Stengt
mandag 09:45–18:00
tirsdag 09:45–18:00
onsdag 09:45–18:00
torsdag 09:45–18:00
fredag 09:45–18:00
lørdag 10–15

Location


Manager