Bøhm Auto

Bøhm Auto


Bedriftsveien 10, 0950 Oslo, Norge
Oslo, NO
Claim Listing
Vi er en av Norges eldste Citroën forhandlere noe vi er svært stolte av. Våre medarbeidere har lang og bred erfaring med Citroën. Ta kontakt med o

Description


Vi er en av Norges eldste Citroën forhandlere noe vi er svært stolte av. Våre medarbeidere har lang og bred erfaring med Citroën. Ta kontakt med oss for service, reparasjon og kjøp av Citroën.

Reviews


A... C...
March 30, 2022

Useriøs jeg anbefale p dett sterkest Til å

IKKE handle med BØHM AUTO.


A... D...
May 14, 2019

Hadde tilbud om kjapp sommersjekk av bilen, og skift av hjul for 299 kr. Påsto jeg hadde avslått hjulskift, men det var jo hovedårsaken til at jeg bestilte en kjapp service/oversikt. Det eneste som kom ut av det, var at de fortalte meg at det var på tide med en vanlig service.(servicelampe lyste pga kjørt over anbefalt kilometer). Jeg bestilte ikke service der, for å si det sånn.


D... C...
August 7, 2018

Har kjøpt min andre bil hos Bøhm Auto. God service gjennom 4 år. Problemfritt ved innbytte og kjøp av ny bruktbil. Anbefales på det varmeste..


A... F...
June 2, 2018

Spesialverksted, god service, proff hjelp. I min ungdom var advokatregningen drøy, nå ligger bilverksteder i teten.


A... E...
August 19, 2016

Alltid god service og imøtekommende ansatte. Dette er uansett om man skal ha service eller ekstrautstyr til nyere bil eller reservedeler til eldre bil. Kompetansenivået er også veldig høyt her og de nøler ikke med å besvare det man måtte ha av Citroën relaterte spørsmål. Om du skal kjøpe eller om du kjører en Citroën er dette den eneste forhandleren i oslo du trenger å bry deg om.


C... A...
November 13, 2015

Har kjøpt bruktbil hos Bøhum Auto. Det har vært veldig greit erfaring. De utfører sin jobb på best mulig måte, raskt og profesionelt.


D... E...
June 14, 2012

Bil rep koster penger, hyggelige folk lyst fint lokale


To write a review, you must login first.

Similar Items


Erik Arnesen Helsfyr AS

Mobile Oslo AS

Motor Forum Oslo

Birger N. Haug Lillestrøm

Hours


mandag 08–17
tirsdag 08–17
onsdag 08–17
torsdag 08–17
fredag 08–17
lørdag 11–14
søndag Stengt

Location


Manager