Erik Arnesen Helsfyr AS

Erik Arnesen Helsfyr AS


Østensjøveien 12, 0661 Oslo, Norge
Oslo, NO
Claim Listing
Erik Arnesen Helsfyr er autorisert merkeforhandler for Mercedes-Benz i Oslo. Stiftet i 1946.

Description


Erik Arnesen Helsfyr er autorisert merkeforhandler for Mercedes-Benz i Oslo. Stiftet i 1946.

Reviews


E... B...
May 5, 2022

Utrolig dårlig service!! Aldri vært borti slikt før. Veldig skuffet! Kommer ikke tilbake.


A... E...
January 11, 2020

Super sted.

Beste servicen I bilbransjen og på alle måter seriøse.

De har høy kunnskap om både mercedes varebil, personbil, taxi og smartbiler.

Alle selgerne der er serviceinnstilte til de grader og strekker seg ett hakk lengre enn resten i bilbransjen.


B... D...
May 17, 2018

Seriøs bilforhandler ! Skal du kjøpe bil, Hogne Aamodt er mannen. Dønn seriøs , og forteller deg alt. Bytta inn vår gamle Mercedes med en ny, og fikk en grei deal !! Servicen har alltid vært på topp, Ps Josephine tok bildene som gjorde salget lettere.


A... D...
February 1, 2016

Hyggelige men dessverre inkompetente. Å bytte en pæreholder til ryggelys blir for vanskelig. Det er hele 2 ledninger som skal festes. Bestiller ikke deler til avtalt time, selv når de har bekreftet at dette hadde de gjort 14 dager før timen. Ny unnskyldning for samme problemet hver gang. Hver person du snakker med forteller en ny historie. De har dessverre alt for mye å gjøre, til at de rekker å gjøre noe.


E... B...
April 28, 2015

Hadde bestilt hjuljustering uker i forveien. Noen timer før jeg skulle levere bilen får jeg beskjed at deres måleutstyr ikke fungerer. Da jeg spør hva jeg som kunde skulle gjøre med det blir jeg henvist til deres forhandler utenfor Oslo...Det er spesielt irriterende da jeg skal på langtur til Tyskland om noen få dager.


E... F...
November 16, 2014

Utrolig god service, og flinke selgere. Alle de som jobbet der var veldig imøtekomme. Hadde en veldig god erfaring med vår selger som var Mustafa Nur.


F... C...
June 19, 2014

Utrolig dårlig service. Dette er det verste jeg har vært borti. Frekke og uhyggelige fyrer. Kommer nok ikke til å kjøpe av Erik Arnesen i fremtiden.

Fikk sms om å levere bilen fordi Mercedes har avdekket at ledningsnettet kan ha blitt skadet under monteringsprosessen. Fylte skjemaet jeg fikk tilsendt, og la inn en kommentar om at jeg har klikkelyder når jeg bremser samtidig og her er min opplevelse:

- På skjemaet ville de ha betalt for en lånebil når bilen skal inn. Toyota og Bavaria leverer gratis lånebil ved garantisaker.

- I sms står det at jobben med ledningsnettet tar 45 minutter, i tillegg så tar en sjekk før arbeid på feil maks 45 minutter. Likevel så skulle de ha bilen inne en hel dag.

- Kommenterte i desken at jeg syntes det var rart at de tar betalt for lånebil. FIkk beskjed om at det var gratis, mens i sms står det oppført 1500 for lånebil. Beskjeden fra resepsjonen var at jeg skulle gitt beskjed om ar jeg ønsket en lånebil. Hvordan skal jeg som kunde vite at de har gratis lånebil når de har en ganske høy kostnad oppført i registreringsskjemaet?

- Ble anklaget at jeg ikke bestilte timen gjennom sms jeg fikk tilsendt og at de derfor skulle ha bilen inne en hel dag. Dette er ikke tilfellet, har kun forholdt med til skjemaet jeg fikk tilsendt. Hva svarer på slike anklagelser?

Jeg ville ikke anbefalt noen å kjøpe bil hos Erik Arnesen.


B... F...
May 7, 2014

Useriøst. Vanskelig å få tak i. Drøyer henvendelser. Vi leaser to biler og fekk faktura på dagsleie for en måned før vi i det hele tatt mottok bilene. Har sendt mail til flere ansatte men ingen vil rydde opp. Styr unna om en ikkje vil bli lurt.


To write a review, you must login first.

Similar Items


Mobile Oslo AS

Motor Forum Oslo

Birger N. Haug Lillestrøm

Bilimportørenes landsforening

Hours


mandag 07–17
tirsdag 07–17
onsdag 07–17
torsdag 07–19
fredag 07–17
lørdag 10–14
søndag Stengt

Location


Manager