Motor Forum Oslo

Motor Forum Oslo


Østre Aker vei 62, 0581 Oslo, Norge
Oslo, NO
Claim Listing
Vi er opptatt av å hjelpe våre kunder med å ha en enklest mulig bilhverdag. Derfor tilbyr vi gode, trygge og kjente merker i kombinasjon med en tot

Description


Vi er opptatt av å hjelpe våre kunder med å ha en enklest mulig bilhverdag. Derfor tilbyr vi gode, trygge og kjente merker i kombinasjon med en total service og tilstedeværelse gjennom hele bilens livsløp. Våre kundeløfter forplikter oss til å tilby attraktive produkter og ta vare på deg som kunde på best mulig måte.

Reviews


C... E...
November 30, 2021

Kom innom for å lære mer om Mitsubishi miev, ble desverre møtt av en gammel uinteressert bruktbilselger. Ble ett kort besøk.


D... F...
April 10, 2021

motor forum oslo gjør veldig dårlig arbeid

Problemer oppstår igjen etter at bilen har fått service.

Kunderepresentanten på telefonen snakker veldig hardt og de aksepterer ikke feilen deres.


A... E...
February 26, 2020

Ufattelig dårlig bilbutikk. Frekk og kras kundemottaker som ikke innser feil og som krangler på den minste ting og som krangler med kunder. Anbefaler INGEN og kjøpe/lease eller ha bilens sin på service her. Drar heller til annet motorforum verksted neste gang.


D... C...
August 8, 2019

Hyggelige ansatte og jeg fikk det jeg var ute etter.


B... B...
September 25, 2016

Dette er en veldig fin forhandler/verksted. Trivelige folk, og når jeg til og med får råd som jeg sparer på og de kunne ha tjent på blir jeg en fornøyd kunde, hehe. Hadde tenkt til å bytte batteri, men de sa at målingene viste at det jeg hadde er helt fint (etter 6 år!). OK, de tjener vel på å ha fornøyde kunder i lengden. Hvorfor ikke 5 stjerner? Grunnen er at hvis jeg sammenlikner prisene på servicer og annet med samme leverandør på Kjeller er Motorforum på Østre Aker for dyr (har variert med flere tusenlapper på enkelte ting jeg har sammenliknet).


C... F...
May 8, 2016

Bra service på verksted og mottak


D... E...
December 28, 2011

Er veldig enkelt å komme til bygget fra Østre Aker Vei. Ligger omtrent midt i ei rundkjøring på oversiden av ØstreAkerVei.


To write a review, you must login first.

Similar Items


Birger N. Haug Lillestrøm

Bilimportørenes landsforening

Arild Fossum

Kia Bil Norge As

Hours


mandag 09–17
tirsdag 09–17
onsdag 09–17
torsdag 09–19
fredag 09–17
lørdag 10–15
søndag Stengt

Location


Manager