Oslo Bilsenter AS

Oslo Bilsenter AS


Grenseveien 73, 0663 Oslo, Norge
Oslo, NO
Claim Listing

Reviews


F... C...
December 28, 2021

Kjøpte nylig en Mercedes ML og er strålende fornøyd.

Har kjøpt biler fra Oslo Bilsenter siden 1994. Hele familien min har kjøpt alle sine biler igjennom Oslo Bilsenter og vi har vært strålende fornøyd med servicen fra dag 1.

Driver eget malerfirma og har utført flere tjenester for Oslo Eiendomssenter/Oslo Bilsenter.

Mvh. Design Bygg & Malertjenester AS


C... E...
April 5, 2020

Jeg har bare positive ting å si om Oslo Bilsenter. Jeg er meget fornøyd etter kjøpet. De er raske på å svare på henvendelser og servicen er god.


D... F...
November 17, 2019

Tommel opp!!!

Ikke bare fin bil, men veldig hyggelige og service-mindede folk, både før og etter salg. Følte meg godt behandlet og verdsatt som kunde.

Handler uten betenkeligheter her igjen.

Hege


C... F...
April 29, 2017

Kjøpte min nye bil hos Oslo Bilsenter, og det var en positiv opplevelse. De svarer raskt på henvendelser og spørsmål og er svært serviceinnstilte! Meget fornøyd!


B... F...
September 24, 2015

Nettopp kjøpt bil av Oslo Bilsenter AS, og kan absolutt anbefale dette stedet. Her blir man møtt med smil av svært hyggelige, profesjonelle mennesker som setter kunden i fokus. Her føler du deg trygg og i varetatt som kunde.


F... A...
August 25, 2012

Tror jeg er kjempeimponert av selgere og ledelsen av tilbudet og en god service, første forhandler og første mål på noen få minutter, helt ryddig og kjempestolt over dem, der har vi Patrick og Waseem med stor smil til å ta imot den som ønsker sitt første eller kommende kjøp.


D... F...
April 19, 2012

Meget positiv opplevelse ved kjøp av bil på Oslo Bilsenter. Datteren min kjøpte sin første bil her, de er imøtekommende, behjelpelige, hyggelige, gode på informasjon, og rask kommunikasjon, om det er på telefon eller e-post.

Etter bilkjøpet oppdaget vi at bilens Bluetooth system ikke fungerte. De var behjelpelige med feilsøk og reperasjon, dette ble sjekket og utbedret innen 2 uker. Datteren er strålende fornøyd med ny bil og lyd!

Tusen takk til gjengen på Oslo Bilsenter for meget god service og hjelp :)


To write a review, you must login first.

Similar Items


SHELL CRT SPYDEBERG

Hours


søndag Stengt
mandag 09–17
tirsdag 09–17
onsdag 09–17
torsdag 09–17
fredag 09–17
lørdag 10–15

Location


Manager