RSA BIL Oslo

RSA BIL Oslo


Ensjøveien 15B, 0655 Oslo, Norge
Oslo, NO
Claim Listing
RSA BIL gir deg trygt bilhold. Vi er forhandler av Suzuki, Isuzu, Maxus og BYD. Vi har også et av Norges største utvalg av bruktbiler og har et soli

Description


RSA BIL gir deg trygt bilhold. Vi er forhandler av Suzuki, Isuzu, Maxus og BYD. Vi har også et av Norges største utvalg av bruktbiler og har et solid bilverksted.

Reviews


C... D...
April 13, 2019

De prøver det beste ... Ikke alle er slike ..har du bil som skal ha service da de er for deg


D... D...
August 18, 2018

Pass opp RSA svindler gamle damer. Fikk beskjed om at Fiat Punto måtte kondemneres og kjøpte den for vrakpant. Nå er den til salgs for 30'.


F... F...
June 7, 2016

Ikke ett eneste punkt å utsette på dette stedet!


F... A...
May 27, 2015

Vi har nylig kjøpt vår andre Suzuki her og er kjempe fornøyd! De ansatte er veldig hyggelige og imøtekommende! Hvis man skal handle bil kan man trygt stole på at Frank finner akkurat det man ønsker enten det er helt nytt eller noe eldre. Tusen takk for god hjelp!


B... D...
February 28, 2014

Topp service, beste Suzuki forhandler i Norge


E... C...
December 4, 2013

RSA bil ruler!! Bileieres store frykt er grådige, omstendelige bilverksteder som fakturerer deg med gaffel. Vi vet alle at bilforhandlere tjener alle pengene sine på "ettermarkedet", dvs oss om har kjøpt. RSA Bil har så langt (vært kunde i 2,5 år) vist seg å være et hederlig unntak. God service, raskt respons og fakturaer jeg i alle fall tror er fair. I dag var min nøkkelbatteri sluknet og en hovedlyspære. Jeg ringte og de ba meg bare komme innom. Elskverdig, hurtig (10 min) og det hele for et par hundrelapper. Service slik den skal være.


B... E...
April 21, 2012

Jeg har brukt RSA Bil ganske jevnlig til min Suzuki, først og fremst til periodemessig service, men også til enkelte reparasjoner utenom dette. For noen år siden begynte jeg å sondere mulighetene hos andre, presumptivt billigere aktører (Mekonomen etc), og det var først da jeg opplevde forskjellen i kvalitet.

Mens andre aktører gjerne bruker dagevis bare på å besvare en enkel henvendelse om timebestilling har RSA Bil typisk ikke bare gitt meg en time innen et par timer etter min henvendelse, men også konkrete anbefalinger og råd. Tidligere i sommer begynte bilen å skramle fælt i understellet. I håp om å spare noen kroner kontaktet jeg først en av billigkjedene. Disse måtte jeg purre etter to uker, og da svarte de med å be om informasjon jeg allerede hadde gitt i den opprinnelige meldingen. Da gav jeg opp, og sendte en mail til RSA i stedet. De svarte innen to timer, beskrev sannsynlig årsak, og ba meg komme innom for en sjekk når det passet meg. Jeg var innom tre dager senere, da sjekket de understellet, og ordnet det som skramlet innen ti minutter etter at jeg hadde møtt opp - uten å ville ha så mye som en krone i betaling. Dette har vist seg å være en ganske gjennomgående erfaring: hos RSA får jeg gode svar på dagen og hjelp når jeg trenger det, hos andre tar det dages- og ukesvis. Jeg er ikke i tvil om hvem jeg tar kontakt med neste gang jeg trenger hjelp.


To write a review, you must login first.

Similar Items


Mobile Oslo AS

Bilverkstedet i Nittedal as, avd Skytta (SjekkPunkt Bilverksted)

Bilexperten (Bosch Car Service)

Erik Arnesen Bryn AS

Hours


mandag 07–17
tirsdag 07–17
onsdag 07–17
torsdag 07–19
fredag 07–17
lørdag 10–15
søndag Stengt

Location


Manager