Bandar Tun Hussein Onn Health Clinic

Bandar Tun Hussein Onn Health Clinic


Tun Hussein Onn, 43200 Cheras, Selangor, Malaysia
Selangor, MY
Claim Listing

Reviews


E... B...
July 23, 2021

24.12.2021

BANYAK Kali Telefon Tak Ada Jawapan.

×

27.12.2021

SAMA JUGA BANYAK KALI TELEFON MASIH TAK ADA JAWAPAN. DARI PAGI SAMPAI PETANG. JAWAPAN YANG DITERIMA, NOMBOR DI DAIL TAK DAPAT DI HUBUNGI.


E... D...
March 30, 2021

Klinik ni caj RM6 for depo. Caj rm1 yang macam biasa tu pun ada jugak... klinik lain macam ni jugak ke??


C... D...
December 1, 2020

Buat medical check up utk masuk bljr di kk bandar tun hussein onn thru appointment qmed.. Bayaran rm 21 termasuk pendaftaran. Overall nurse dan dr sana sgt baik..nurse yg jaga kaunter pon peramah. Recommended buat sini.. Kalau buat med check up kt swasta mau dlm rm 80 - rm 100


A... E...
August 20, 2019

Tak payah ada phone senang. Kalau ada emergency apa2 mcm mana? Klinik ke ni? Kahkahkah


E... E...
February 3, 2017

Saya baru pindah sini . Jadi masih baru lah . Appointment ambik perancang pukul 10 . Suruh check anything urine and ambik darah . Saya ikut semua Yang disuruh . Sampai bilik nurse 12 suku ? Suruh saya datang balik pukul 2 ambik urine pregnant . Dia cakap if awak nak cucuk perancang awak kene check urine pregnant test . Then urine Yang saya ambik Tu , urine apa kalau tak Sama kenapa tak buat sekali je . Why nak biarkan patients buat dua Kali . ?? Ye faham penat , faham 12 suku time u rehat . Tapi u Yang panggil lambat . Kita sebagai patient ambik no tunggu no . Tapi bila awak lambat panggil awak marah saya , cakap saya ni tipu alamat rumah , cakap saya ni tak kahwin lagi . Awak cakap awak berkhidmat untuk patient macamni ke ?

Patient kene Jaga kata² . Saya tahan dari menjawab segala apa Yang dia cakap . My mom suruh saya direct complaints kat sini . Tapi Yang saya pelik memang staff nurse boleh ikut suka hati ke bila bercakap dengan semua patient? Saya baru pindah , saya masuk situ dilayan macam Tu ? Takpee lagi siap gelakkan saya . Lama akak tunggu dari pagi . Boleh perli saya ? Sikit tak faham situasi setiap patient Kan . Maybe dia Ada masalah apa . Ada awak fikir pasal orang ke ? Yang awak tahu gelakkan lepastu cakap Yang bukan² . Macam orang Yang takde Maruah bila bercakap . Anything happen saya Akan complaint . Sebab saya jenis Yang Akan dengar cakap orang Yang sepatutnya . Macamne urusan Di klinik saya follow sop if kene tunggu giliran . Tapi saya takboleh terima Cara nurse ni melayan saya .


B... E...
June 17, 2016

Datang ke klinik pergigian namun masih belum ada rawatan tampalan - peralatan belum lengkap. Hari rawatan untuk dewasa Isnin - Khamis, Jumaat hanya untuk kanak-kanak. Staf klinik beri penerangan dengan baik.


F... D...
January 25, 2015

Serious question, how do people booked their appointment when they dont even pick up the call? I nk buat appointment utk buka buku pink, call banyak kali and tak pernah angkat. Takkan la kena cuti and pergi semata utk booked appointment and datang balik hari lain? Please help, tak tahu mcm mana lagi nk contact utk book appointment ni


D... E...
March 1, 2014

Mengarut je system die,nak cek darah je kena appoinment,kalau hari ni darah orang tu tinggi hypo x sempat tunggu appoiment dah mampus dulu


To write a review, you must login first.

Similar Items


MY HEALTH CLINIC SAUJANA PUTRA

Polyclinic My Family 24 Hours

MX CLINIC AUSTIN HEIGHT

Family Health Clinic

Hours


Rabu 8:00PG–5:00PTG
Khamis 8:00PG–5:00PTG
Jumaat 8:00PG–5:00PTG
Sabtu Tutup
Ahad Tutup
Isnin 8:00PG–5:00PTG
Selasa 8:00PG–5:00PTG

Location


Manager