Autospektrum

Autospektrum


Hvamsvingen 5, 2013 Skjetten, Norge
Skjetten, NO
Claim Listing
Autospektrum AS er en solid aktør i markedet som forhandler av nyere bruktbiler. I Autospektrum benytter vi lang erfaring og stort kontaktnett til å

Description


Autospektrum AS er en solid aktør i markedet som forhandler av nyere bruktbiler. I Autospektrum benytter vi lang erfaring og stort kontaktnett til å gjøre innkjøp av kvalitetssikrede bruktbiler. Vi har derfor til enhver tid et stort utvalg av nyere bruktbiler i forskjellige prisklasser.

Reviews


F... D...
April 25, 2022

God og tydelig dialog og oppfølging da jeg var interessert i en annonsert bil. Veldig fornøyd med informasjonen, med bilen og med håndteringen av innbytte. De var veldig ordentlige og forklarte både kvalitet og pris. Jeg endte opp med å kjøpe bilen og kommer til å sjekke med dem neste gang jeg bytter.


D... D...
October 25, 2020

Meget dårlig opplevelse. Vi dro dit for å se på en bil. Hadde tidligere avtalt at vi skulle få bilder av bilen på undersiden med tanke på rust. Dette fikk vi aldri. Ble også sagt at vi skulle ned å se på bil og eventuelt kjøpe den om vi var fornøyd. Da vi ankommer Autospektrum kommer de kjørende med bilen vi skulle se på og blir fortalt at de hadde byttet frontrute. Fikk ingen begrunnelse på hvorfor de gjorde det. Bilen var skikkelig møkkete og jeg måtte spørre hele 2 ganger om selger kunne vaske bilen slik at vi kunne se tilstand på lakk og karosseri. Det virket som han prøvde å unngå spørsmålet mitt om han kunne vaske bilen. Bilen burde stå ferdig vasket når det kommer folk som har avtalt et møte. Når selger endelig får vasket bilen ber han oss til å komme til vaskehallen. Da står han plutselig med poleringsmaskin på bakdøren og sier at alle de hvite flekkene er bare poleringsrester. Men dette var maling. Greit, det kan fjernes med poleringsmaskin. Men slik står man bare ikke. Virker som han unngikk å vaske bil for å skjule alle skjønnhetsfeilene i lakken. Det visste seg også at hele fronten var full i steinsprut. Etter en så dårlig opplevelse bestemmer vi oss for å ikke kjøpe bil. Da sier selger følgende: hvem betaler piggdekkene og felgene som jeg hadde kjøpt til bilen? Da skulle han få oss til å betale dekkene han hadde kjøpt til bilen, enda vi har gitt et klart svar til han at vi kommer for å se på bil, og er vi fornøyd så handler vi. Maken til dårlig service har jeg aldri vært borti. Styr unna denne gjengen der. Vi endte opp med å spontan kjøpe bil hos en meget hyggelig og service innstilt Toyota forhandler i Gjøvik.


F... F...
July 30, 2020

Ringte på en bil som var aventert på finn. Fikk beskjed om at den selges uten noen form for garanti. Dette høres merkelig ut da det er disse som gjelder i norge.

Hvis man kjøper bil av en privatperson, har man to års reklamasjonsrett mot skjulte feil og mangler i henhold til kjøpsloven.

Hvis man kjøper bil av en bilforhandler har man fem års reklamasjonsrett mot skjulte feil og mangler i henhold til forbrukerkjøpsloven.


A... A...
November 14, 2019

Meget fornøyd! Fine biler til også fine priser


F... A...
March 24, 2018

Ringte på forhånd for å avtale prøvekjøring av en bil og fikk beskjed om at det bare var å komme. Hele opplevelsen var mildt sagt merkelig da selger stod å røyka mens han gikk gjennom bilen, fremstod arrogant i måten han forklarte ting på, og prøvekjøringen kunne ikke vare mer enn 15 minutter da denne bilen ble solgt for en av de ansatte. Pussig praksis. Virket i alt som jeg ikke ble tatt på alvor.

Man forventer en viss kundeservice når man skal se på og vurdere kjøp av en bil til nærmere 500.000kr. Ble ikke til å kjøpe bil av disse.


B... F...
March 26, 2017

Livsfarlig å prøvekjøre bil der. Holdt på å sende meg, en venn og ei fireårig jente ut på kjøretur i en bil som var direkte farlig, vell vitende om problemene med bilen. Sier den nettopp var blitt EU-Godkjent, men den ville ikke blitt det i EU-kontroll. Tilbakeholder informasjon om bil. Vær obs på at du kan ende opp med å prøvekjøre en bil som fort kan havne i en ulykke pga tilstanden til bilen, selv om de sier noe annet.

Sleipe bilselgere, hold dere unna.


E... D...
October 11, 2014

Håpløse bilselgere..

Hadde holdt meg langt vekk fra disse

Mente det var bedre jeg kjørte 450km for å se på bilen, enn å sende bilde av reservehjulene..

Arrogante selgere jeg takker nei til og handle bil med


B... E...
May 27, 2012

Kjøpte bil her for 2 år siden. Fra den dagen har det vært feil på den. Når jeg klagde påsto de at det stod i annonsen at det var et reparasjonsobjekt jeg hadde kjøpt! Det stod det absolutt ingenting om i annonsen, og ble heller ikke muntlig informert om til meg.

5 års reklamasjonsrett er ikke verdt noe hos denne forhandleren. Jeg vil sterkt fraråde å kjøpe hos dem.


To write a review, you must login first.

Similar Items


Autocar Kjeller AS

Oslo Bilsenter AS

Oslo Bilhandel AS

Kroghs Bilsalg AS

Hours


søndag Stengt
mandag 10–17
tirsdag 10–17
onsdag 10–17
torsdag 10–17
fredag 10–17
lørdag 10–14

Location


Manager