HS Motor AS

HS Motor AS


Hvamveien 4, 2013 Skjetten, Norge
Skjetten, NO
Claim Listing
HS Motor AS, tidligere Navis Bil AS, er blitt et etablert selskap som er kjent for å selge fornuftige og rimelige biler, og yte god service. Selskape

Description


HS Motor AS, tidligere Navis Bil AS, er blitt et etablert selskap som er kjent for å selge fornuftige og rimelige biler, og yte god service. Selskapet ble etablert i starten av 2012 av Atle Strømsborg og Håvard Huse. Til sammen har grunderne over 30 års erfaring fra bil- og båtbransjen. Både med import av biler fra Europa og med salg av norske biler.

Reviews


E... B...
September 3, 2021

Kjøpte nylig en Kia E-Niro av HS Motor AS. Atle er en trivelig og jovial kar som bryr seg om kundene sine i motsetning til de sleipe dresskledde bilselgerne hos de "store" som knapt nok gidder å løfte blikket hvis du ikke er dresskledd og oser av penger.

Anbefales.


D... B...
November 28, 2019

Ble godt mottatt. Selgeren møtte opp etter stengetid slik at jeg kunne se på bilen da å ikke måtte komme tilbake dagen etter (lang tur hjem).


E... C...
February 17, 2018

Har kjøpt bil der 2 ganger og meget fornøyd med hele prosessen begge gangene! Anbefales!


A... D...
March 11, 2015

Vi var innom for å se på en bil som de hadde annonsert på finn.no. Bilen var svært lite i samsvar med det som stod i annonsen. Bl.a. hadde klarlakken på hele nedre del av dørene og fronten flasset. I tillegg anbefaler selger å kjøre på vinterdekkene som satt på bilen og som var fra 2014. Han uttalte blant annet at alderen på dekkene ikke har noe å si, men at det er mønsteret og om gummien er myk.. Dette er stikk i strid med alle anbefalinger fra NAF og andre bilorganisasjoner. om at vinterdekk høyest skal være fire - fem år gamle.

I tillegg til dette ga det et svært dårlig inntrykk når selger begynner å snakke med en kjenning som var innom, i stedet for å vise frem bilen.

HS Motor er sikkert flinke til å selge nye biler, men forsøket på salget av denne var svært skuffende. For en bil til rundt 100 000 kr forventer man ikke at blant annet klarlakken er i så dårlig forfatning uten at dette står opplyst i annonsen. Det går an å være ærlig på bilder og i annonseringen før kundene kommer.. Kai Gunnarsen.


B... D...
June 28, 2014

Min opplevelse med HS motor når jeg kjøpte bil hva en profesjonell og løsningsorienter holdning. Jeg fikk kjøpt en bil som jeg er meget fornøyd med. Da jeg tok bilen til kontroll hos NAF så bekreftet de et godt kjøp og påpekte to mindre feil. Forhandler og jeg kom fremt til en omforent løsning for å ordne på feilene. I tillegg opplevde jeg selgeren til å være serviceinnstilt ved å bland annet løse noen logistikk problem jeg hadde med å komme dit. Jeg vil med stor sikkerhet henvende meg til HS Motor igjen når jeg kjøper bil neste gang også.


E... A...
October 31, 2011

Kjøpte nettopp en ny Kia Soul fra HS Motor AS( Atle). Han svart veldig raskt på mail fra meg, og besvarte alle spørsmål jeg hadde. Tok imot meg på søndag formiddag på kort varsel, og vi hadde en fin samtale som endte med bilkjøp. Dette var en service helt utenom det vanlige. Uansett hva jeg spurte om i dagene før og etter jeg mottok bilen, så ble det raskt besvart og hele handel var meget profesjonell. Neste bil blir fra samme selger. Det er jeg sikker på. Takk for en flott og hyggelig handel.


D... E...
August 2, 2011

Første gangs inntrykk av HS Motor var meget bra, med godt utvalg av biler i ren og ryddig hall. Og vi ble godt mottatt ...

Meget bra oppfølging underveis til levering av vår nye Kia Soul Exlusiv.


To write a review, you must login first.

Similar Items


Autospektrum

Autocar Kjeller AS

Oslo Bilsenter AS

Oslo Bilhandel AS

Hours


søndag 09–21
mandag 09–21
tirsdag 09–21
onsdag 09–21
torsdag 09–21
fredag 09–21
lørdag 09–21

Location


Manager